Onze Missie

Door de huidige ongebalanceerde voeding in onze maatschappij steken talrijke ziekten zoals obesitas en hypercholesterolemie meer en meer de kop op. Deze aandoeningen vergroten aanzienlijk de kans op hart- en vaatziekten, tot op vandaag nog steeds één van de belangrijkste doodsoorzaken. De slechte voeding is uitgegroeid tot één van de grootste gezondheidsproblemen, deze moeten dus snel aangepakt worden.

Gezien deze problematiek proberen wij bij Belovo eenvoudige, natuurlijke en duurzame oplossingen te bieden, want geef toe, het is in het belang van iedereen! De elementaire voedselproducten en baanbrekende voedingssupplementen zorgen voor een dubbele aanpak en noodzakelijk evenwicht tussen voeding en gezondheid. Die gezondheid is dan ook het hart van onze strategie.

Vandaag de dag is de expertise van Belovo in termen van voeding en gezondheid erkend in zowel de medische als de wetenschappelijke wereld, door consumenten en verenigingen. Ieder nieuw product wordt geformuleerd met dit kwaliteits- en gezondheidsdoel. Meerdere klinische studies hebben de voordelen van de Columbus producten op de gezondheid bewezen.