Over Ons

In het belang van grote voedings gelinkte gezondheidsproblemen zoals hypercholesterolemie, obesitas of diabetes, is Belovo één van de weinige bedrijven die de voedings- en farmaceutische aanpak weet te combineren. Dankzij deze innovatieve en natuurlijke aanpak weet Belovo eenvoudige maar efficiënte oplossingen te bieden door moderne metabole syndromen aan te pakken in combinatie met andere eetgewoonten.

Voeding

Dankzij onze nutritionele visie hebben wij het Columbus concept ontwikkeld. Wij baseren ons op 15 jaar onderzoek en 4 klinische studies, hierdoor zijn onze Columbus producten medisch erkend als de gezondste alternatieven in de wereld van de voeding. Door een ongeëvenaard evenwicht in vetzuren kunnen Columbus producten het cholesterolgehalte in het bloed op peil houden, een aangepast dieet waarbij je kan blijven genieten.

Tot op heden zijn dit eieren, varkensvlees en meer dan 15 andere soorten vleesproducten die te verkrijgen zijn in bijna alle Belgische supermarkten. U kan eindelijk weer genieten van eieren en varkensvlees zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw cholesterol.

Gezondheid

Voor de gezondheid focust Belovo zich op de ontwikkeling van effectieve behandelingen op basis van hoog kwalitatieve natuurlijke moleculen, waarvan de wetenschappelijke effecten zijn aangetoond aan de hand van talrijke klinische studies.

Soluchol is het enige voedingssupplement verkrijgbaar in België die officieel toestaat om uw cholesterolgehalte in het bloed te verlagen zonder enige bijwerking. Samengesteld uit een unieke mix van fytosterolen en fosfolipiden, biedt Soluchol eindelijk een broodnodig alternatief voor rode rijst en gist en verlaagt hierbij uw cholesterolgehalte in slechts 3 weken!

 

Met deze innovatieve aanpak in het achterhoofd, zijn nieuwe producten in volle ontwikkeling.